DELTAKERE: som deltok for Narvik Karateklubb i Sverige.

Narvik Karateklubb på svenskebesøk

Narvik Karateklubb deltok i helgen j Boden Open med flere delta­kere. Det ble storsuk­sess for Narvikkontigenten.

Boden Open feiret 20 års jubi­lum og inviterte til en turne­ring med stor deltakelse fra hele Sverige og to karateklubber fra Norge – Narvik og Fauske kara­teklubb.

Turneringen ga fin tilbakemelding til Narvik delta­kerne om at de er på rett vei i sitt treningsarbeid og at det trenes rett og godt i Narvik Ka­rateklubb. Narvik Karateklubb tok godt for seg av premiebordet og Sensei Ben Offenbeek skry­ter stolt av sine elever.

Kata = mønster.

Klubben gjorde det best i Kata. Som er en øvelse hvor man skal vise tekniske ferdigheter i et spesielt mønster. Dette er svært krevende og fordrer lang trening. I denne øvelsen ble det 1 gull, 1 sølv og 1 bronse. Ghopi Shri Kanthan tok gull i klasse gutter 12 år. Tord Olsen tok sølv i klasse gutter 15 år. Her må det nevnes at Tord konkur­erte mot deltakere med vesent­ig høyere beltegrad enn seg selv. Karoline Bregge Lok en fin 3 plass i klasse jenter 13 år. Det ble også fine plasseringer i fight og masse erfaring å hente. Rhys Engvik fikk en fin 3 plass i klas­se gutter 11 år. Karoline Bregie og Sunniva Rydberg delte 3. plassen i jenter 13 år Tord Olsen kjempet seg til en 3 plass i en tøff klasse gutter 15 år. Ale­xander Wang og Ian Engevik gjorde en kjempe fin innsats men havnet dessverre utenfor premiepallen denne gangen

Dette var fin fin erfaring for Narvik Karateklubb og alle så de kunne hevde seg fint i et tøft selskap. Det blir nok ikke siste gangen klubben deltar i denne turneringen.

17februar2007