Leverandør på treningsklær

Narvik karateklubb har fått ny leverandør til klubb kolleksjon. Klikk på logoen til Sport On Net for å legge inn bestilling. Alle utøvere som skal være med i Boden må som minimum ha Box karate pro.

Treningsklær, merker o.l.

Linkene under er til hjelp for å finne treningsustyr. Litteratur o.l Produkter som selges via Narvik Karateklubb betales direkte i dojo. Narvik Karateklubb tar ikke ansvar for eksterne linker.

SportOnNet er leverandør av sportsutstyr og bekledning fra Luanvi & Exel med hovedvekt på lag idrett for klubber, bedrifter og andre organisasjoner. Produktene blir levert direkte til klubben eller hjem til medlemmene.

Fighter sport er den ledende leverandøren av kampsportutstyr i Norge. Vi skal være best på vareutvalg og service, og jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og konsepter.

Vi har et bredt varesortiment, og øker stadig vårt utvalg for å dekke den kvalitetsbevisste kampsportutøverens krav og ønsker.

Fujimae Norge er gjennom Trademan AS eneforhandler av Fuji mae ® sine produkter i Norge. Vi har et rikt utvalg av treningsartikler.